Oooops!

Insåg precis att jag inte hinner med bussen som jag brukar tag...suck! Det är ingen idé att ens försöka för då får jag stå där ute i en kvart och vänta på nästa och det har jag verkligen ingen lust med såhär på morgonkvisten då det är kyligt ute. Men jag ska snart pallra mig iväg i vart fall!

Jag har faktiskt kommit på att jag jobbar bäst under stress! Endel människor är ju faktiskt så. 
Nu tänker jag först och främst på mina skolarbeten. Jag tror att det här blir skit bra faktiskt! Wohooo! Bara jag sätter fart direkt då jag kommer hem....eller just ja, då kanske jag måste kasta ihop en middag. Undra vad man skulle äta!? Kanske firrepinnar, mandelpären och remouladsås. Mums! Det får det bli om jag fortfarande är sugen på det då jag kommer hem. Det är ju någonting som går fort i alla fall och det måste gå fort! Så att jag hinner every little thing today.. Huhuu!?

Nåväl...nu ska jag börja ta på mig mina pedaler och sätta fart med mina apostahästar mot bussen! (Hahaha, jag kan se en bild framför mig hur det ser ut.)

Btw....kameran är full laddad nu för allt som väntar! Kort måste tas! Lägger upp ett par bilder här efter resan.. Vi drar ju inte förrän imorgon em.

På återseende!