Långhelg

Ligger i sängen i byn efter en underbar långhelg i Kalix. Åkte dit i fredags direkt då jag slutade jobbet klockan 12. Marcus hade redan kommit torsdag kväll. Sen så var vi i Nordanskär i Kalix skärgård på fredagen(midsommarafton). Åkte båt dit. Var tänkt att vi skulle sova över där i båten men det hände lite tokigheter så vi beslutade oss för att åka hem. Vi blev hämtade av Marcus lillebrors snälla tjej Sandra och fick åka hem och sova i en säng. Underbart!

På midsommardagen så for jag, Marcus, Ann-Louise, Fredrik och Sandra till Ryssbält och hälsade på i stugan där deras mormor Doris befinner sig hela somrarna. Supermysigt där!
Sen tillbaka till Kalix och kvällen blev att spendera i goda vänners lag. Var hos Niklas och Adéle och satt på deras altan till sent på natten och blev bjuden på korv och tilltugg. Blev att dricka några glasflaskor även då. Som dagen innan alltså.

Å på söndagen så bjöd Ann-Louise på en underbart fantastikt god middag. Jag, Marcus, Ann-Louise(såklart:) ), Fredrik, Sandra, Johan och hans två barn Frida och Hugo var det som åt. Det blev grillad kyckling med tillbehör. Efterrätten bestod av en smulpaj och vaniljsås. Mumma!
Ni skulle bara veta hur galet god mat denna fantastiskt underbara människa gör!

Efter middagen och allt så var det dags för mig och min andra hälft att börja bege oss mot Luleå till flygplatsen eftersom att Marcus flyg skulle gå. Usch! Det blir aldrig nå lättare att lämna honom och jag kommer aldrig vänja mig heller.
Det är så tomt att ligga här i sängen utan han vid min sida.
Han är det bästa jag har. Skulle inte vilja leva ett liv utan min älskade.

Iallafall...när jag hade släppt av Marcus så åkte jag tillbaka till Kalix och stannade där till idag. Det är så mysigt att vara där!

Nu ska jag försöka bli trött så att jag vaknar då klockan ringer runt 06:00 tiden.

God natt